Twitt.dk Status

Hvad er Twitt.dk?
Twitt.dk er en Dansk Twitter service startet den 12. juni 2009, der specifikt leder efter udvalgte emner der er oppe i tiden - begrænset til danske twittere der skriver på dansk.


Hvad kan jeg bruge Twitt.dk til?
Twitt.dk kan du bruge til at få et hurtigt overblik på udvalgte emner - Twitter er et mainstream medie, og twittere fortæller om hvad der sker lige nu. Ved at bruge Twitt.dk kan du lynhurtigt få et godt overblik af det der røre danskerne lige nu.


Hvordan kommer jeg på Twitt.dk?
Twitt.dk søger jævnligt efter danske tweets, skrevet på dansk. For at være registreret som dansker skal du på din Twitter profil angive ”Denmark” i din location. Kommer du eksempelvis fra København kan du eks. skrive ”Copenhagen, Denmark”.

Det er vigtigt, at du angiver, at du kommer fra ”Denmark”. Twitt.dk er afgrænset til Danmark.


Twitter Account - location


Hvordan ved Twitt.dk, hvor jeg er?
Twitt.dk ved ikke præcist hvor du befinder dig, men vi laver søgninger inden for et begrænset geografisk område (specifikt Århus som centrum, med en 175 km radius). Twitter vil så afgøre om du ligger inden for dette område når vi kommunikere med Twitter.


Du kommer frem på Twitt.dk, hvis du skriver nogle af de ord vi leder efter. Et eksempel på en twitter besked, der ville blive indekseret mens der køres Le Mans kunne være:

”Ser lige nu Le Mans på nettet - gode streaming muligheder”.


Om Twitt.dk
Twitt.dk bygger oven på source kode udviklet af Michael Nilsson, der har været så utrolig venlig at lade mig bygge videre på hans kode.
Alt yderligere udvikling af Twitt.dk er udført af Claus Heinrich - og vil fungere som et hobby projekt, hvor jeg lære lidt mere om mulighederne i Twitter API'en.

Har du gode ideer til hvilken vej jeg skal udvikle Twitt.dk eller har du relevante emner jeg bør indsætte i siden, så kontakt mig endelig på e-mail: admin[@]twitt.dk

Hvad er Twitt.dk